Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/www/users/nonexi/nauhattalteen.fi/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Palvelut - Nauhat talteen

Nauhojen siirto markkinoiden edullisimpaan hintaan, luotettavasti ja nopeasti! Nauhat saat tallennettuna DVD.lle kunnollisissa DVD koteloissa ja käytämme tallentamiseen lightscribe-levyjä joten nauhojen sisältö on helposti luettavissa levyn pinnasta. Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!!

VHS nauhureita on vielä jonkinverran käytössä, mutta kauanko laite toimii? Eivätkä nauhoitteet säily hyvälaatuisena loputtomiin. Siirrämme VHS-nauhasi edullisesti ja nopeasti alkuperäisellä laadulla DVD-levyille tai ulkoiselle kiintolevylle.

C-VHS nauhojen katselu on jo lähdes mahdotonta laitteiden puuttumisen myötä. Tallenteet eivät säily hyvälaatuisena loputtomiin. Ei hätää! Siirrämme C-VHS-nauhasi edullisesti ja nopeasti alkuperäisellä laadulla DVD-levyille tai ulkoiselle kiintolevylle.

8mm videokamerat ovat todella harvinaisia nykypäivänä ja nauhojen katselu on jo lähdes mahdotonta. Tallenteet eivät säily hyvälaatuisena loputtomiin. Ei hätää! Siirrämme 8mm-nauhasi edullisesti ja nopeasti alkuperäisellä laadulla DVD-levyille tai ulkoiselle kiintolevylle.

Mini DV kameroita on ollut käytössä ja niillä on nauhoitettu hurjia määriä tallenteita. Onko vanha kamerasi kuitenkin mennyt jo rikki mutta nauhoilla muistoja joita haluaisit katsella ja kenties muokata tietokoneell.  Ei hätää! Siirrämme Mini DV-nauhasi edullisesti ja nopeasti alkuperäisellä laadulla DVD-levyille tai ulkoiselle kiintolevylle.

Hajosiko läppäri, tyhjenikö kameran muistikortti vai eikö tiedot avaudu muistitikulta? Ei hätää! Vielä ei kaikki toivo ole menetetty. Toimita laitteesi, muistikorttisi tai muistitikkusi meille. Teemme ilmaisen kustannusarvion ja yleensä tiedot ovat vielä pelastettavissa. Saat tarkan kustannusarvion töistä ja palautetut tiedot DVD.llä, uudella muistitikulla tai ulkoisella kovalevyllä.